пʼятницю, 10 грудня 2021 р.

Засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів

 

08 грудня  2021 року в режимі онлайн відбулося засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів «Креативні фідбеки - або як учителю отримати зворотний зв’язок від учнів» за допомогою інтернет ресурсу Google Meet.

Коненко Лариса, завідувачка відділу і дошкільної та початкової освіти розповіла вчителям про інструменти здійснення формувального оцінювання  з допомогою зворотного зв‘язку з учнями.

Мочук Оксана, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти

продемонструвала учасникам можливості використання онлайн-ігор на уроках, як ефективного засобу забезпечення зворотного зв'язку.

 Вчитель початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. №11. м. Тернополя, Задоріжна Тетяна розповіла про власні напрацювання щодо  особливостей встановлення зворотного зв'язку на своїх уроках.

Бурдяк Ірина, вчитель початкових класів Чортківської ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 поділилася досвідом встановлення зворотного зв’язку з батьківською спільнотою класу.

Психологічний аспект ситуацій зворотного зв'язку розкрила Коротюк Зоряна, завідувачка навчально-методичним  центром психологічної служби  та соціальної  роботи інституту.

В підсумку роботи за рік вчителі, учасники  обласної творчої групи обговорили проблеми, що виникають у вчителя при здійснені зворотного зв'язку та накреслили  шляхи їх вирішення у методичних рекомендаціях, які опубліковані на сайті інституту у блозі «Нова українська школа».















Немає коментарів:

Дописати коментар