понеділок, 28 вересня 2020 р.

Онлайн-тренінг "Хмарні сервіси Google в роботі вчителя ЗЗСО"

 

Онлайн-тренінг для вчителів початкових класів
«Хмарні сервіси Google в роботі вчителя ЗЗСО. Classroom як одна з платформ організації дистанційного навчання»

З метою розвитку професійної майстерності вчителів початкових класів в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа» 25 вересня 2020 року у Тернопільському ОКІППО за допомогою онлайн-платформи Google Meet відбувся тренінг «Хмарні сервіси Google в роботі вчителя ЗЗСО. Classroom як одна з платформ організації дистанційного навчання» для вчителів початкових класів закладів ЗЗСО Тернопільської області.

Методист відділу дошкільної та початкової освіти Іваночко Ольга ознайомила учасників тренінгу з перевагами використання Google Classroom в роботі вчителя початкових класів. Горда Галина, методист центру інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій і дистанційної освіти Тернопільського ОКІППО, допомогла педагогам оволодіти новими знаннями й практичними навиками зі створення освітнього онлайн-середовища за допомогою хмарних сервісів Google. Також учителі початкових класів навчилися створювати предметні курси для організації дистанційного навчання школярів.

Наприкінці навчання вчителі висловили свої думки та пропозиції залишивши повідомлення на віртуальній дошці Padlet. 

За підсумками проведення тренінгу щодо освоєння Google Classroom учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації (3 год).







Немає коментарів:

Дописати коментар