понеділок, 23 березня 2020 р.

МОЗ опублікувало мультфільми з рекомендаціями про коронавірус

Міністерство охорони здоров’я України поширило два мультфільми про те, як діяти, якщо ви відчуваєте, що захворіли, та про те, як не заразитися коронавірусом.
“Якщо ви відчуваєте, що захворіли, дотримуйтеся таких рекомендацій. При чханні та кашлі прикривайте рот і ніс серветкою, медичною маскою чи рукою в ліктевому згині. Одноразову серветку важливо одразу викинути та помити руки з милом або обробити спиртовмісним антисептиком. Якщо ви погано почуваєтеся, важливо залишатися вдома. Повідомте свого сімейного лікаря та дотримуйтеся його рекомендацій”, – розповідають у першому мультику.


У другому відео українців інформують про те, як зменшити ризик зараження новим типом коронавірусу.
“Уникайте контакту з людьми, у яких є ознаки температури та кашель. Правильно використовуйте медичні маски та засоби індивідуального захисту, особливо в медичних закладах. Мийте руки з водою та милом або дезінфікуйте засобом на основі спирту. Уникайте контакту з продуктами тваринництва, свійськими чи дикими тваринами, щоб запобігти передачі вірусу від них. Після контакту ретельно мийте руки, а під час приготування ретельно обробляйте м’ясні продукти”, – йдеться в другому мультику.



Немає коментарів:

Дописати коментар