понеділок, 24 липня 2017 р.

Тренінг НУШ - 2017

24 липня 2017 року на базі Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти розпочав роботу чотирьохденний тренінг для педагогів 1-их класів пілотних шкіл  області з питань впровадження проекту  Державного стандарту початкової загальної освіти.

            Розпочала роботу тренінгу координатор експеременту в.о.завідувач відділу дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти Коненко Л.Б., яка зазначила,що ще заздалегідь до початку цього експеременту в рамках реалізації Концепції нової української школи відділом проведено ряд тренінгів та інших методичних заходів для вчителів,що у 2018 році навчатимуть 1-ий клас і попросила присутніх активно взаємодіяти один з одним для успішного втілення у життя їх напрацювань.
            З вітальним словом до учасників звернулася начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної  державної адміністрації  Хома О.З., наголосивши про важливість
розуміння вчителями нових підходів до навчання , зміни їх поглядів до  інтеграційних процесів в початковій школі та запевнила у підтримці участі педагогів  в пілотному проекті  з боку органів влади.
            Директор ТОКІППО  Петровський О.М. висловив надію  на успішне проведення  заходу  і побажав плідної співпраці, творчості і натхнення у реалізації  завдань нової української школи.  Про позитивне значення змін у початковій освіті висловив свою думку заступник директора ТОКІППО з науково-методичної роботи та міжнародного співробітництва Вітенко І.М.,побажавши всім учасникам проекту успіху.          
             У перший день роботи тренінгу тренери Кордуба Н.Я. та Гордіюк Н.М ознайомили учасників з проектом нового Держстандарту початкової  освіти, розглянули особливості організації освітнього середовища.

            

Немає коментарів:

Дописати коментар