пʼятницю, 15 грудня 2023 р.

Засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів «Формування ключових компетентностей молодших школярів: інноваційні підходи і рішення»

 

07 грудня 2023 року для творчих педагогів з різних куточків нашої області гостинно відкрила двері Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів №29 з поглибленим вивченням іноземних мов. Саме у цьому чудовому навчальному закладі зібрались для спілкування і обміну досвідом щодо інноваційних підходів до формування ключових компетентностей молодших школярів учасники обласної творчої групи вчителів початкових класів.


Розпочався захід з відвідання уроків високопрофесійних, неперевершених та надзвичайно талановитих колег Фучили Олександри Петрівни та Золотої Юлії Володимирівни. Цікавий, насичений, дуже продуктивний урок української мови в першому класі, який продемонструвала прекрасний, креативний педагог Фучила О.П., залишив у присутніх незабутні враження.

З величезним захопленням спостерігали педагоги за діяльнісним та пізнавальним уроком математики у третьому класі, присвячений волонтерам і волонтерський роботі, який на одному диханні провела надзвичайно творчий та чудовий вчитель, переможець обласного конкурсу "Вчитель року " Золота Ю.В.

З любов'ю та з величезним натхненням про рідну школу, своїх педагогів та їх широкомасштабну волонтерську роботу, про громадянську позицію своїх колег розповіла учасникам творчої групи заступник директора з навчально- виховної роботи Стецька Оксана Ярославівна.

Також перед присутніми вчителями з питанням освітніх втрат та шляхами їх подолання в початковій школі виступила завідувач відділу дошкільної і початкової освіти ТОКІППО Коненко Лариса Богданівна.

Завершилось засідання обласної творчої групи круглим столом, на якому учасники активно спілкувались, висловлювали свою позицію щодо актуальних питань початкової освіти та щиро дякували адміністрації школи, своїм колегам з ТЗОШ № 29 та ЗСУ за надану можливість працювати і проводити професійно творчі зустрічі.

 







Немає коментарів:

Дописати коментар