суботу, 16 січня 2021 р.

"Вибираємо підручник!" Зустріч з авторами підручників для 4 класу НУШ.


    15 січня методисти відділу дошкільної та початкової освіти інституту організували онлайн-зустріч, за допомогою платформи Google Meet  з авторами підручників (4 класу) для вчителів 3-х класів. В зустрічі взяли участь понад 70 педагогів з усієї області.

Большакова Інна представила педагогам області підручник для 4 класу закладів загальної середньої освіти «Українська мова та читання» (у 2-х частинах). Цей підручник створений за Типовою освітньою програмою, розробленою під керівництвом Р. Б. Шияна. Пані Інна повідомила, що книга містить різні типи текстів; ілюстративний матеріал, спрямована на формування читацької мотивації; систему завдань, розроблену для розвитку критичного та креативного мислення; вправи, створені для формування емоційного інтелекту.

До підручника запропоновано інтернет-підтримку на сайті interactive.ranok.com.ua: тестові завдання до кожного розділу, відео про письменників і письменниць.

Скворцова Світлана розповіла про підручник з Математики (у 2-х частинах). Підручник призначений для учнів 4 класу закладів загальної середньої освіти, вчителів початкових класів. У підручнику  реалізовано особистісно зорієнтований, діяльнісний і компетентнісний підходи; розкрито методику формування нових знань і способів дії, окреслено доцільні форми організації виконання завдань. Навчальний матеріал поданий з урахуванням психологічних особливостей сучасних четвертокласників.










Немає коментарів:

Дописати коментар