середу, 13 квітня 2022 р.

Засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів

 

12 квітня в режимі онлайн відбулося засідання творчої групи на тему «Сучасний урок в початковій школі: інноваційні підходи». Для участі в заході були запрошені вчителі початкових класів, учасники обласної творчої групи.


Розпочала засідання Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту характеристикою сучасного уроку в початкових класах НУШ, озвучивши також особливості проведення дистанційних уроків в умовах воєнного часу .

Іваночко Ольга Василівна методист відділу дошкільної та початкової освіти  розкрила в своєму виступі  методичні основи використання веб-сайту дистанційної школи «Оптіма» як засобу візуалізації на уроках в початкових класах.

Доцент кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти, кандидат психологічних наук Жизномірська Оксана Ярославівна розповіла  про мотиваційну складову уроку в початкових класах та психологічні аспекти його проведення.

Своїми спостереженнями в якості супервізора та освітнього експерта за діяльністю вчителя під час уроку поділилася з учасниками обласної творчої групи  консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Бережани Низдропа Надія Володимирівна .

Мишковська Оксана Василівна, вчитель початкових класів Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст., спираючись на   власний досвід, провела аналіз сучасних освітніх технологій та перспективність їх впровадження в освітній процес з метою зробити кожен урок в початкових класах продуктивним та цікавим для учнів.

На завершення круглого столу вчителі взяли участь у проведенні гри «Сучасному учневі-сучасний педагог».
















Немає коментарів:

Дописати коментар