понеділок, 1 червня 2020 р.

Засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів

Інтегрований курс у початковій школі: кожен урок – відкриття

28 травня, в переддень свята Останнього дзвінка, в уже звичному для нас режимі онлайн зустрілися найкреативніші, талановиті і високопрофесійні, сучасні та творчі педагоги області. Обласна творча група вчителів початкових класів почала свою діяльність в умовах дистанційного навчання з величезним бажанням творчо і плідно працювати, спілкуватись та обмінюватись досвідом.
Тема засідання творчої групи «Інтегрований курс в початкових класах- кожен урок відкриття» була, справді, деяким відкриттям, адже уроки інтегрованих курсів, які найкраще реалізовуються з допомогою командної роботи учнів, роботи в групах, вчителям довелося проводити дистанційно, вишукуючи такі методи, технології та прийоми навчання, з допомогою яких, урок перетворювався для учнів на змістовну та цікаву подорож в країну відкриттів. І цими своїми «родзинками» справжнього вчительського мистецтва, яке неспроможні затьмарити ні карантин, ні вимушена дистанція, поділилися з колегами надзвичайно талановиті, натхненні та творчі вчителі Тетяна Матвієшин (прекрасний вчитель пілотного класу, переможниця обласного етапу конкурсу «Вчитель року-2020») та Ірина Галущак (не менш креативний, чудовий педагог Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. № 14 ім. Б. Лепкого).
Своїм баченням особливості та важливості інтегрованого навчання в початковій школі поділилися з присутніми Оксана Городецька (доц. кафедри ТОКІППО, кандидат педагогічних наук) та Лариса Коненко (зав. відділу дошкільної та початкової освіти). Методист цього ж відділу Ольга Іваночко завершила засідання повідомленням про особливості організації дистанційної роботи в середовищі Moodle. Учасники творчої групи були настільки задоволені плідним та дружнім спілкуванням, що втратили лік часу.














Немає коментарів:

Дописати коментар